Νέα στοιχεία για τον καιρό του Πάσχα και τις περιοχές που θα έχουν βροχές κατά τη διάρκεια του ψησίματος του οβελία έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Το πρωί οι βορειοανατολικές ακτές της Ελλάδας και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα δουν κάποιες βροχές. Ειδικότερα, τα όποια φαινόμενα εμφανιστούν, θα είναι σε Χαλκιδική, Ροδόπη, Λέσβο και Σάμο, όπου θα επικρατεί συννεφιά, με τον καιρό ωστόσο να βελτιώνεται μετά το μεσημέρι.

Μπόρες και καταιγίδες θα έχουν τα Επτανήσα και τα βορειοδυτικά και από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, τη βόρεια Στερεά, τη Θεσσαλία, την κεντρική και δυτική Μακεδονία, η οποία θα δει και χιόνια σε υψόμετρο πάνω από τα 1.600 μέτρα.

Όσο για τη Δευτέρα του Πάσχα, όπου θα επιστρέψουν και οι περισσότεροι εκδρομείς, βροχές και καταιγίδες θα εντοπίζονται σε Επτάνησα, κεντρική Μακεδονία, ανατολική Θεσσαλία, Θράκη, αλλά και τοπικά στις Κυκλάδες.

Στη συνέχεια της ημέρας, τα φαινόμενα θα κινηθούν και στην Πελοπόννησο, την υπόλοιπη Θεσσαλία, ενώ η Αττική ίσως έχει κάποιες μπόρες στα ορεινά.

Δείτε το δελτίο καιρού της ΕΡΤ