Μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων σήμερα, στη φυλακή οδηγήθηκε ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος ενός 18χρονου την περασμένη Δευτέρα στη περιοχή της Ακρόπολης, με στόχο τη ληστεία του κινητού του τηλεφώνου.

Πιο αναλυτικά, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 17χρονος ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε το θύμα ομολογώντας μάλιστα την πράξη του και κατά τη σημερινή απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, επίσης ηλικίας 17 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα, και της παρακολούθησης από κοινωνική υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι συμμετείχε στη ληστεία και υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Σοκ προκάλεσε η ομολογία του 17χρονου Αλβανού που μαχαίρωσε τον 18χρονο Δημήτρη στην Ακρόπολη προ ημερών για να τον ληστέψει καθώς ο νεαρός δράστης εμφανίστηκε αδιανόητα κυνικός μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.

Του τράβηξα το τσαντάκι του, όμως αυτός με έσπρωξε και τότε τον μαχαίρωσα δυο φορές, μία στην κοιλιά και μία στο λαιμό αν θυμάμαι καλά» είπε ο 17χρονος μαχαιροβγάλτης ο οποίος προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του βάζοντας στο πλυντήριο τα ματωμένα από την επίθεσή του ρούχα.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο 17χρονος σεσημασμένος μαχαιροβγάλτης πρόσχημα για να πλησιάσει το 18χρονο θύμα του προκειμένου να του πάρει το κινητό τηλέφωνο ήταν το τσιγάρο.