Σε πυκνό ακροατήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25.04 η προεκλογική περιοδεία του Υπουργού Προστασίας Πολίτη και Υποψηφίου Βουλευτή της περιφέρειας Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Τάκη Θεοδωρικάκου, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος συναντήθηκε διαδοχικά με το Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βάρης και Βουλιαγμένης κ. Αντώνιο, κλιμάκιο αστυνομικών επιτελών περιλαμβανομένων των επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, του διοικητή της ΓΑΔΑ, καθώς επίσης και του Διοικητή Ασφαλείας, το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, εργαζομένους και ωφελουμένους του 4ου ΚΑΠΗ Γλυφάδας, κλιμάκιο του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, εμπόρους της περιοχής, και εντέλει με πολιτικούς του φίλους σε κεντρική καφετέρια της Γλυφάδας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε για το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Γλυφάδας, ανακοίνωσε την ενίσχυση του ΑΤ Γλυφάδας με 20 αστυνομικούς και τη λήψη νέων μέτρων αστυνόμευσης στην περιοχή ενόψει θερινής περιόδου, μίλησε για τα δημόσια τεχνικά έργα προϋπολογισμού περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία εντάχθηκαν εκ μέρους του στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», και χαρακτήρισε αγαστή τη συνεργασία ΕΛΑΣ και Λιμενικού Σώματος για τη φύλαξη των ελληνικών θαλασσίων συνόρων.

Απευθυνόμενος στο πολιτικό του ακροατήριο ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε: «Ζήσατε την πολιτική τακτική ότι “δεν υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα” και την επιλογή του «ξέφραγου αμπελιού» των χερσαίων συνόρων. Επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, 1 εκατομμύριο παράνομοι μετανάστες εισήλθαν στη χώρα. Πώς μπορούν να σβηστούν από την μνήμη μας οι εικόνες από το Ελληνικό, την Ειδομένη και τη Μόρια; Όποιος μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα συνεχίζει και να πορεύεται παράνομα, προκαλώντας αύξηση των δεικτών εγκληματικότητας. Σας ζητώ να μη λείψει κανείς από τις κάλπες της 21ης Μαΐου. Η μάχη θα είναι σκληρή αλλά θα είναι νικηφόρα. Αν όλοι μιλήσουμε στους γύρω μας, η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω. Συνεχίζουμε δυναμικά μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω στη συμμαχία της αποτυχίας και της εξαπάτησης».