Ένας 34χρονος Έλληνας, εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη, αφού έξυσε τα στιγμιαία λαχεία τύπου Ξυστό και Σκρατς που άρπαξε από έναν ηλικιωμένο λαχειοπώλη τον οποίο λήστεψε με τη βία στην πόλη της Λάρισας.

Σύμφωνα με το 76χρονο θύμα, το απόγευμα της Τρίτης, ο δράστης του έκλεψε αρχικά ένα πακέτο τσιγάρα και, όταν εκείνος αντέδρασε, τον έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, να τραυματιστεί στο κεφάλι. Τότε, βρήκε ευκαιρία να του αρπάξει μία σακούλα που είχε μαζί του με κερδισμένα στιγμιαία κρατικά λαχεία, καθώς και άλλα που δεν είχαν ξυστεί.

Μετά την έρευνα των αστυνομικών, ο δράστης ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης και στην κατοχή του βρέθηκαν 55 ευρώ και τα κλεμμένα λαχεία, μεταξύ των οποίων ένα που είχε ξύσει. Όλα αποδόθηκαν στον 76χρονο που είχε διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.