Στη 19η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης στις 04- 07 Μαΐου θα δώσει το παρών το JukeBooks, η πλατφόρμα με τη μεγαλύτερη συλλογή audiobooks στα Ελληνικά.

Οι φίλοι του βιβλίου που θα επισκεφτούν το περίπτερο του JukeBooks θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν την εμπειρία της ακρόασης στην εφαρμογή που έχει ήδη ξεπεράσει τις 300.000 ώρες ακρόασης μέσα σε λίγους μήνες. Επιπλέον, το Σάββατο 6 Απριλίου, θα έχουν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ομιλία Από στελέχη και αφηγητές του JukeBooks στην αίθουσα Διάλογος.

Το JukeBooks απευθύνεται στους φίλους του βιβλίου που δυστυχώς δεν έχουν αρκετό χρόνο να απολαμβάνουν την αγαπημένη και τόσο εποικοδομητική συνήθεια του διαβάσματος. Με την νέα συνήθεια των audiobooks, πλέον μπορεί κανείς να διαβάζει κάνοντας τις δουλειές του, γυμναστική ή και οδηγώντας και έτσι να επεκτείνει την ανάγνωσή του. Οι χιλιάδες φίλοι που έχουν εγγραφεί στο JukeBooks, ήδη ακούνε περίπου 5 audiobooks το μήνα και εφόσον η πλατφόρμα είναι συνδρομητική, η ακρόαση μπορεί να αυξηθεί όσο θέλει ο καθένας χωρίς περιορισμό, πληρώνοντας μόνο τη μηνιαία συνδρομή των 9,99 € τον μήνα.

Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα στις πιο ώριμες αγορές audiobooks, το συνδρομητικό μοντέλο προτιμάται από τους καταναλωτές ξεπερνώντας σε κάποιες χώρες το 80% της αγοράς, φαινόμενο το οποίο εναρμονίζεται και με τη γενικότερη αυξητική τάση των αντίστοιχων μοντέλων και σε άλλους κλάδους ψυχαγωγίας, όπως η μουσική και οι ταινίες.

Η πλούσια συλλογή του JukeBooks μετράει ήδη πάνω από 550 εξαιρετικούς τίτλους, Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, σε πλήθος κατηγοριών όπως σύγχρονη και κλασική λογοτεχνία, αυτοβελτίωση, εκλαικευμένες επιστήμες και παιδικά βιβλία. Όλα από κορυφαίους εκδοτικούς οίκους και σε υψηλής ποιότητας ηχογραφήσεις και ξεχωριστές αφηγήσεις.

Για όλους τους νέους συνδρομητές του JukeBooks, προσφέρεται με την εγγραφή τους, δοκιμαστική περίοδος 15 ημερών κατά την οποία έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πλήρη λειτουργικότητα, και να ακούσουν δωρεάν, οποιουσδήποτε από τους 550 τίτλους της συλλογής για να γνωρίσουν την υπηρεσία.