Την απίστευτη αγριότητα που έζησε στα χέρια του συντρόφου της περιγράφει 31χρονη από την Πάτρα.

Η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει και να τον καταγγείλει καθώς τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου ένιωσε πως θα πεθάνει στα χέρια του, καθώς την χτυπούσε αλύπητα, την έστειλε στο νοσοκομείο και δεν ήταν η πρώτη φορά!

Η κοπέλα φοβάται ακόμη και να πει το μικρό της όνομα.

Ο σύντροφός της, «γνωστός από τα κυκλώματα της νύχτας και στο παρελθόν με φυλακίσεις και επεισόδια», όπως ισχυρίζεται η ίδια, απασχολεί συχνά τις Αστυνομικές Αρχές.

«Ήταν μεσάνυχτα του Σαββάτου, προς 1 τα ξημερώματα της Κυριακής. Ήμουν σπίτι του και άρχισε να με ρωτά διάφορα για τους 8 μήνες που είχαμε χωρίσει. Νευρίασε. Άρχισε να πετά πράγματα. Έσπασε μία καρέκλα και με το πόδι με χτύπησε δυνατά στο χέρι. Ούρλιαζα. Με πέταξε κάτω και άρχισε να με χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο μου το σώμα και το πρόσωπο. Κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι να με σφάξει, αλλά ευτυχώς μπήκε στη μέση ο μικρότερος αδελφός του. Με έσωσε το παιδί και τον ευχαριστώ. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι. Κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν άκουσε τις σειρήνες σκαρφάλωσε σε ένα μπαλκόνι και έφυγε. Οι αστυνομικοί με βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με έβαλαν μέσα στο περιπολικό και μεταφέρθηκα στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ήμουν πολύ άσχημα» ανέφερε.

Η γυναίκα πήγε στη συνέχεια στο Τμήμα. Κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και λίγο αργότερα άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν. Τον είχαν μέσα στα κρατητήρια αλλά δεν του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο. Όπως είπε η 31χρονη, όσο ήταν κρατούμενος απειλούσε με μηνύματα sms και τηλέφωνα. «Θα σε σκοτώσω όταν βγω. Θα κάτω μέσα 10 χρόνια, είκοσι δεν με νοιάζει» της έλεγε.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία. Δεν του ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και έτσι αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριοριστικό όρο να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα. Μόνο που τα σπίτια τους είναι σχεδόν απέναντι.

«Θέλω να τον κλείσουν μέσα. Θα με σκοτώσει. Έχει παραβιάσει όλους τους περιοριστικούς όρους στο παρελθόν. Σε αυτόν θα σταματήσει; Απείλησε τον πατέρα μου, ζω με την αδελφή μου που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, απειλεί τις φίλες μου, με έχει χτυπήσει και στο παρελθόν. Φταίω κι εγώ, ενιωθα εγκλωβισμένη και κάποιες φορές είχα γυρίσει μόνη μου κοντά του. Άλλες πάλι ένιωθα φόβο και γύριζα. Η σχέση μας ήταν μακροχρόνια. Ακόμη και όταν ήταν στην φυλακή. Όμως αυτό που συνέβη ξεπερνά τα πάντα. Μπορεί και να με σκότωνε. Κινδυνεύω ακόμη. Νιώθω ότι κινδυνεύω!»

πηγή φωτογραφιών