Μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς, τις θέσεις τους για την κρίσιμη τηλεμαχία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου έχουν πάρει και οι στενοί τους συνεργάτες. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον υπουργό Επικρατείας κ. Άκη Σκέρτσο και τον Δημήτρη Τσιόδρα ο οποίος πήγε στο κοντρόλ ρούμ της ΕΡΤ. Στο στούντιο μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρέμεινε η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύει στο στούντιο ο διευθυντής του γραφείου του Μπάμπης Παπαδάκης και στο κοντρόλ είναι η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πόπη Τσαπανίδου.

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη συνοδεύει στο στούντιο ο εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Μάντζος και η υπευθυνη επικοινωνίας Στεφανία Μουρελάτου είναι στο κοντρόλ.

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα συνοδεύει ο βουλευτής Ιωάννης Γκιόκας στο στούντιο και οι κ.κ. Παφίλης και Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου βρίσκονται στο κοντρόλ.

Στο στούντιο μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη, είναι ο εκπρόσωπος τύπου, Έρικ Έντμαν. Στο κοντρόλ ο , υπεύθυνος επικοινωνίας Σπύρος Δερβενιώτης .

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο συνοδεύουν ο Παύλος Σαράκης στο στούντιο και ο Βασίλης Βιλιάρδος στο κοντρόλ.