Ένας μεγάλος καβγάς εκτυλίχθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αφορμή την τυπική σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών σήμερα.

Το «Super Κατερίνα» κάλυψε τη σύσκεψη και σε μία συζήτηση, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στους δύο συνεργάτες, με έναν εκρηκτικό διάλογο να ακολουθεί.

«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν τέθηκε το ζήτημα της πολυφωνίας στην εκπομπή της.

«Δεν μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα» της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προκαλώντας της έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο διάλογος που ακολούθησε:

Καινούργιου: Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;»

Μικρούτσικος: Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση βάσης της Νέας Δημοκρατίας.

Καινούργιου: Είπα ότι ο Τσίπρας σαν άνθρωπος είναι πολύ συμπαθής.

Μικρούτσικος: Μα δεν είμαι Τσίπρας!

Καινούργιου: Παραμορφώνεις όμως την αλήθεια αυτή τη στιγμή! Πας να μας πεις ότι κάνουμε κάτι λάθος εδώ!

Μικρούτσικος: Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. Πολλές φορές αν πω κάτι ψάχνουν την κερκόπορτα και ακούω όλες τις αντιδράσεις επάνω μου.

Καινούργιου: Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ και επάνω (στο κοντρόλ) είναι Νέα Δημοκρατία, είσαι πολύ βαθιά γελασμένος. Καμία σχέση!

Μικρούτσικος: Εγώ είπα ότι γίνεται διαπραγμάτευση θεμάτων λες και παρακολουθώ πολιτική οργάνωση βάσης!

Καινούργιου: Εσύ μας στοχοποιείς τι είμαστε! Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;

Μικρούτσικος: Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω…

Καινούργιου: Πού ξέρεις τι είμαι; Εγώ σαν πολιτικούς αρχηγούς συμπαθώ πιο πολύ τον Κυριάκο (Μητσοτάκη) και τον Κουτσούμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό… με στοχοποιεί ρε παιδιά!

Τον καβγά που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», με τον παρουσιαστή να μένει άφωνος με όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε Καινούργιου – Μικρούτσικο.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει το δικό του σχόλιο, τονίζοντας πως η συνεργασία τους πρέπει να σταματήσει. «Αυτοί οι άνθρωποι γιατί είναι όλοι μαζί; Σπάστε τα συμβόλαια κι ηρεμήστε πια. Αυτός είναι ένας γάμος που δεν πάει πουθενά, το καταλαβαίνετε;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αν βγάλετε τις κάμερες, τα φώτα και τους βάλετε σε ένα σπίτι, θα είναι σαν το σόι που μισιέται. Δεν αντέχουν άλλο. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλη αυτή η κουβέντα. Τελικά η Κατερίνα είναι Νέα Δημοκρατία; Αυτό άφησε να εννοηθεί και πως σίγουρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Κουτσούμπας για πάντα».