«Το παιδί βρέθηκε δεμένο και με ταινία στο στόμα. Την οδήγησαν κάποια αγόρια μεγαλύτερης τάξης. Την τραβούσαν και την έσερναν στις τουαλέτες». Σε αυτά τα λόγια του πατέρα της 7χρονης, μαθήτριας Α’ Δημοτικού, Νέου Ηρακλείου, που βίωσε μια κατάσταση ακραίου bullying στο σχολείο της, περιγράφεται το περιστατικό φρίκης πού έζησε το παιδί.

Όπως αναφέρει στο Mega, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, το 7χρονο κοριτσάκι κρατώντας από το χέρι τη μητέρα του πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ. Έμεινε εκεί για πάνω από τέσσερις ώρες κι εξετάστηκε από έμπειρους αξιωματικούς και παιδοψυχολόγο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδάκι ρωτήθηκε 12 φορές για να περιγράψει όσα βίωσε.

Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και από αυτή προέκυψε πως υπάρχουν αχνά σημάδια στο πρόσωπο του παιδιού. Ακόμα, βρέθηκε ένα μικρό σημάδι στον καρπό της 7χρονης, το οποίο θα μπορούσε να έχει προκληθεί από λεπτό σκοινί.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης λίγο προτού ξεκινήσει το ολοήμερο. Η 7χρονη βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου. Η μνήμη της θολή. Το μόνο που ήθελε, μόλις κατάφεραν να τη λύσουν δύο φίλες της, ήταν να μιλήσει στη μητέρα της.

«Ήταν σε κατάσταση άσχημη. Είπε ”πάμε να σας πω κάτι που θέλω”» τόνισε ακόμη ο πατέρας του παιδιού.

Δεν πίστευε στα αυτιά της η μητέρα της 7χρονης, η οποία την πήρε από το χέρι και οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση για να υποβάλλουν μήνυση.