Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί, η υπόθεση θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στην Καβάλα.

Βάσει της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης γυναίκας, τα αιτία θανάτου είναι η εσωτερική αιμορραγία, έπειτα από δυνατά χτυπήματα που δέχθηκε στο σώμα της, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιοριζεται ότι ήταν στις 5 με 6 το απόγευμα της Παρασκευής.

Παρότι το βασικό σενάριο ήταν η εγκληματική ενέργεια, την υπόθεση περιέπλεξε ο εντοπισμός ενός πολύ επιθετικού κριαριού βάρους μεγαλύτερου των 70 κιλών στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο τα τραύματά της να προήλθαν από δύο ή τρία χτύπημα που δέχθηκε από το ζώο.

Ο αδελφός της γυναίκας, μιλώντας στο Star, είπε πως περιμένει τις απαντήσεις από την αστυνομία για το αν για τον θάνατό της ευθύνεται ανθρώπινο χέρι ή το επιθετικό κριάρι που είχε στο κοπάδι της. Όμως ξεκαθαρίζει πως, όπως και να έφυγε, η αδελφή του είχε έναν μαρτυρικό θάνατο, όπως μαρτυρική ήταν και η ζωή της, μέσα στην κακοποίηση από τον σύζυγό της.

«Η αδελφή μου ήταν ήπιων τόνων άνθρωπος, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου της, με τον σύζυγό της είχαν προβλήματα. Την απειλούσε, τη χτυπούσε, την φόβιζε. Με έπαιρνε μια φορά τον μήνα τηλέφωνο και μου έλεγε έλα πάρτην θα τη σκοτώσω. Εγώ το γνώριζα όμως, ότι ήταν εκείνης της στιγμής», ανέφερε ο αδελφός της 68χρονης.

«Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι της, όμως μετά από συζητήσεις με συγγενείς επέστρεφε. Το ήξεραν όλοι τι τραβούσε στη ζωή της. Είτε είναι ανθρωποκτονία, είτε είναι από κάποιο ζώο, ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός, όπως και όλη η ζωή της», πρόσθεσε.

Ο σύζυγος της γυναίκας, επέμεινε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία. Όπως είπε, η 68χρονη βρέθηκε σε απόσταση από τον στάβλο, στην οποία δε θα μπορούσε να την είχε πετάξει το κριάρι.

Ακόμη, υποστήριξε, ότι τα τραύματά της δεν μπορεί να έγιναν από το ζώο και πως πίσω από τον θάνατό της κρύβεται ανθρώπινο χέρι, χωρίς όμως να μπορεί να πει αν η σύζυγός του είχε με κάποιον διαφορές.