Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ με drone

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία, η οποία εργαζόταν στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη προσαγωγές αλλοδαπών που εξετάζονται, με τους οικείους της να εκφράζουν φόβο ακόμη και για τη ζωή της.

Οι αρχές εργάζονται πάνω σε δύο σενάρια αναφορικά με την εξαφάνισή της ωστόσο επειδή η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη δεν θέλουν να δώσουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

«Χτενίζουν» την περιοχή οι Αρχές
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, δίχως όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση τόσο της ΕΛ.ΑΣ. , όσο και Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, καθώς και εθελοντών Οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή αναζητώντας την 27χρονη από την Πολωνία ακόμη και σε πηγάδια της περιοχής με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου και drone.

Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός 

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από το νησί της Κω.

Ο 32χρονος στην κατάθεση που είχε δώσει στην ΕΛΑΣ κατά την προσαγωγή του είχε παραδεχθεί ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι την άφησε σε σημείο που υπέδειξε στις αρχές.

Η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σε κατ’ οίκον έρευνα και θα πάρει δείγμα DNA από τον 32χρονο.