Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιο Βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργο Γεωργαντά και τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ημαθία.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Γεωργαντάς και ο κ. Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές, τον πρόεδρο κ. Σταύρο Γιανναβαρτζή και τα μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα, όπου και συνομίλησαν με κατοίκους, αγρότες και καταστηματάρχες για ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και ανέλυσαν τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στον πολυχώρο «Ελιά» της Βέροιας, με τους συμμετέχοντες να υπερθεματίζουν την ανάγκη επίτευξης μιας ισχυρής αυτοδυναμίας ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Στις δηλώσεις του ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιος Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεωργαντάς ανέφερε: «Έχουμε έναν Πρωθυπουργό, ο οποίος δίνει άλλο νόημα και περιεχόμενο στην έννοια «Πρωθυπουργός» και στο τι πρέπει να είναι και να κάνει ένας Πρωθυπουργός. Απόλυτα αξιόπιστος, απόλυτα εργατικός, απόλυτα οραματικός», ενώ παράλληλα σημείωσε ότι: «Μία άλλη Ελλάδα είναι κοντά, μία Ελλάδα ευημερίας, μία Ελλάδα ανάπτυξης».

Από την πλευρά του, ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι:

«Κατά τη διάρκεια της περιοδείας το μήνυμα της νίκης ήταν σαφές και ισχυρό. Η Ημαθία επιθυμεί μια κυβέρνηση που θα εξασφαλίσει την σταθερότητα, την ασφάλεια, την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία. Για αυτό και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα δώσει ισχυρή λαϊκή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα».

Στόχος όλων στην επερχόμενη εκλογική μάχη είναι μία ισχυρή εντολή για μια σταθερή κυβέρνηση, καθώς μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις μπορούν να πραγματοποιήσουν τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Όλοι οι υποψήφιοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για μια ισχυρή λαϊκή εντολή.