Η μοίρα επιφύλασσε τραγικό τέλος σε δύο αδέρφια από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ήταν ενωμένοι σαν μία γροθιά, μετά το θάνατο της μητέρας τους, όπως έχει μαρτυρήσει ο πατέρας τους. Δύο αδέρφια χάθηκαν μέσα σε μία ημέρα με διαφορά έξι ωρών.

Αυτή η δραματική ιστορία με τον 38χρονο Θοδωρή από τη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης. Ο 32χρονος αδελφός του, στο άκουσμα του θανάτου του 38χρονου Θοδωρή δεν άντεξε και κατέρρευσε και τελικά πέθανε έξι ώρες μετά τον χαμό του αδερφού του.

Ως αιτία θανάτου του 38χρονου αναγράφεται η πνευμονική εμβολή, στις 09/06/20230 και ώρα 14.15 το μεσημέρι. Έξι ώρες αργότερα, στις 20:12 το βράδυ έξυγε από τη ζωή και ο 32χρονος από έμφραγμα του μυοκαρδίου – όπως αναγράφεται συγκεκριμένα στη ληξιαρχική πράξη θανάτου: πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου – θρόμβωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας.

«Με τους φίλους του ήτανε, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως έπεσε… Μας είπανε ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» δήλωσε ο θείος τους ολοκληρώνοντας την τραγική ιστορία των δύο αδερφών που «έφυγαν» μαζί αφήνοντας πίσω τον πατέρα τους.