Αναστάτωση και πανικός προκλήθηκε στους επιβάτες πτήσης της American Airlines, όταν επιβάτιδα αρνιόταν επίμονα να πετάξει, καθώς ισχυριζόταν ότι ένας από τους επιβάτες «δεν ήταν αληθινός». Αυτό το κωμικοτραγικό συμβάν καθυστέρησε την πτήση για περίπου τρεις ώρες, αφού όλοι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο πριν επιβιβαστούν και πάλι προκειμένου το αεροσκάφος να απογειωθεί.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail η γυναίκα, επέβαινε σε πτήση της American Airlines, με την παράξενη αντίδρασή της να γίνεται γρήγορα viral, καθώς την στιγμή που η πτήση ετοιμαζόταν για αναχώρηση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Dallas-Fort Worth του Τέξας η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, «Σας λέω, φεύγω και υπάρχει λόγος για τον οποίο φεύγω και μπορείτε είτε να το πιστέψετε είτε όχι»«Δεν δίνω δεκάρα, αλλά σας λέω τώρα – αυτός ο μ…ς εκεί πίσω δεν είναι αληθινός» τόνισε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail στη συνέχεια έδειχνε προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι επιβάτες να γυρίσουν προκειμένου να μπορέσουν κι εκείνοι να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί. «Μπορείτε να καθίσετε σε αυτό το αεροπλάνο και να πεθάνετε μαζί τους ή όχι. Εγώ δεν πρόκειται να το κάνω», συμπλήρωσε η γυναίκα, εμφανώς ταραγμένη, πριν αποχωρήσει από την καμπίνα.