Μετά από μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν για το MEGA Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη ευχόμενη στους τηλεθεατές “καλό καλοκαίρι”. Μάλιστα, στο φινάλε της εκπομπής, η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε και τον Κώστα Τσουρό με μια θερμή αγκαλιά, καθώς δε θα βρίσκεται από του χρόνου στο πλευρό της.

«Τι θα κάνουμε τώρα; Χωρίζουμε;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια και ανακοίνωσε ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους: «Ο Κώστας μας του χρόνου δεν θα είναι μαζί, αλλά θα έχει πολλά πράγματα να πει σύντομα».

«Τι ωραία που περάσαμε δύο χρόνια. Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Το λέγαμε χρόνια, έγινε τελικά. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε. Χωρίζουμε αλλά θα βγαίνουμε έξω για καφέ. Καλή συνέχεια με την ομαδάρα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός και αγκάλιασε θερμά την Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, οι Φλορίντα Πετρουτσέλι, Θανάσης Πάτρας και Άννα Ζηρδέλη μίλησαν για την τηλεοπτική σεζόν που έφτασε στο τέλος της. Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κώστα Τσουρό και στη συνέχεια δήλωσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που με δεχτήκατε πίσω. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χαρές που μου χαρίσατε κάθε μέρα και αυτές που θα συνεχίσετε να μου χαρίζετε. Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα».

Ο Θανάσης Πάτρας είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη συνεργασία και την εμπειρία αυτή και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους πάντες, ενώ η Άννα Ζηρδέλη δήλωσε πως είναι ευγνώμων για αυτή την τηλεοπτική εμπειρία. «Είστε οι συνεργάτες και το παρεάκι μου. Το πρωί είναι ιδιαίτερο, ξεκινάς τη μέρα σου. Είναι σημαντικό να έχεις συγκεκριμένα πρόσωπα που ξεκινάς τη μέρα σου και για μένα είναι αυτοί εδώ οι άνθρωποι, που είναι εμπρός και πίσω από τις κάμερες», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.