Στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τον Γιώργο Κακούση και την Αννα Λιβαθυνού παραχώρησε συνέντευξη ο Υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, λίγο πριν ανακοινωθούν οι προτάσεις από τους ακτοπλόους για τις εκπτώσεις στα εισιτήρια.

«Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να προσφερθούν πακέτα στην οικογένεια που προηγουμένως δεν υπήρχαν. Αυτή είναι η παρέμβαση της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας για την υπερβολική αύξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Για όσους δε έχουν ήδη κλείσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια ο κ. Βαρβιτσιώτης έμμεσα απέκλεισε το ενδεχόμενο να λάβουν πίσω κάποια χρήματα. «Είναι σαν να μου λέτε ότι όσοι αγόρασαν προϊόντα στο σούπερ μάρκετ σε υψηλές τιμές, θα έπαιρναν κάποια επιστροφή έπειτα από τη δημιουργία του καλαθιου του νοικοκυριού», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

«Οι εκπτώσεις που θα καθοριστούν, θα αφορούν τη μέση ελληνική οικογένεια θα είναι τέτοιες ώστε να μην αισθάνεται ο Έλληνας ότι βγάζουν τα σπασμένα στην πλάτη του», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης στη σημερινή πρωινή εκπομπή.