Κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι η Εθνική Οδός Βόλου-Λαρίσης για λόγους ασφαλείας εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στο Βελεστίνο, ενώ η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας μεταξύ Βόλου-Βελεστίνου, ενώ η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο των Μικροθηβών.

Επισημαίνεται, ότι  εκκενώθηκε ο οικισμός του Σέσκλου και αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη στη Βιομηχανική περιοχή Βόλου, στο ύψος του βενζινάδικου, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά ώστε να μην κατευθυνθεί προς τη Χαλυβουργία και τις κατοικίες στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ, απανθρακωμένος βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν εδώ και περίπου δύο ώρες στον Άγιο Γεώργιο Φερρών στη Μαγνησία.

Ο κτηνοτρόφος είχε δηλωθεί  ως αγνοούμενος μετά την εκδήλωση της φωτιάς.

Ο αδερφός του δήλωσε στις αρχές ότι δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του τις τελευταίες ώρες.

Το ποιμνιοστάσιο στο οποίο είχε μεταβεί μετατράπηκε σε στάχτη από τη μανία της μεγάλης πυρκαγιάς. Έκτοτε, όπως φέρεται να ενημέρωσε τις αρχές, δεν έχει κατορθώσει να τον εντοπίσει.