Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πέρασε σήμερα την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητώντας το ενδεχόμενο καθόδου του στην περιφέρεια Αττικής. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν πηγές, η στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη εξακολουθεί να είναι «στον αέρα» μετά τα… ζεϊμπέκικά του.

Ο 46χρονος Γιώργος Παπανικολάου είναι δήμαρχος Γλυφάδας από το 2014. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές επανεξελέγη με ποσοστό άνω του 79%. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής (2009-2014) και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (2004-2009).

Τις επόμενες ώρες θα φανεί, αν τελικά θα «κλειδώσει» η σκέψη καθόδου του στην περιφέρεια Αττικής, αλλά και ποια θα είναι η στάση του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος συνεχίζει να ανακοινώνει υποψηφίους στον συνδυασμό του, όπως ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης, αλλά και ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης.

Ένα ακόμα όνομα που θα μπορούσε να παίξει με δεδομένο ότι προέρχεται από την αυτοδιοίκηση είναι αυτό του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών δήμαρχος Βύρωνα. Πλην όμως, στους πολιτικούς κύκλους είναι γνωστό ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να επιστρέψει στον στίβο της αυτοδιοίκησης, όντας αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Άμυνας.

Επισημαίνεται, ότι προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί τη Γλυφάδα και είχε εξάρει το έργο και την προσφορά του Δημάρχου, ενώ είχε τονίσει χαρακτηριστικά «εύχομαι να πλησιάσουμε τα ποσοστά του «καπετάνιου» της Γλυφάδας στις επόμενες εκλογές».