Σοκάρει το βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα, όπου ένας δραπέτης κρατούσε ομήρους μια μητέρα και την κόρη της.

Βάσει της New York Post, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, σε κατάστημα της Victoria’s Secret στο παραλιακό θέρετρο.

Ο 29χρονος Ντάριεν Γιανγκ άρπαξε ξαφνικά τις δύο γυναίκες απειλώντας να τους κάνει κακό με το μαχαίρι που κρατούσε, λίγες στιγμές αφότου οι υπεύθυνοι του καταστήματος τον έπιασαν να κλέβει εσώρουχα από το κατάστημα.

Σε βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο εγκληματίας από το Νιου Χάμσαϊρ εμφανίζεται να κρατά από το λαιμό μία από τις ομήρους, προσπαθώντας να καλυφθεί πίσω από έναν πάγκο του καταστήματος. Η κόρη της γυναίκας στέκεται ακριβώς δίπλα με τα χέρια υψωμένα, σε στάση ικεσίας. Ο Γιανγκ φώναζε συνεχώς «Θα τη σκοτώσω, θα τη σκοτώσω, μη με αναγκάσετε να το κάνω» είπε ένας μάρτυρας στο τηλεοπτικό δίκτυο Local 10. Ενώ ένας από τους αστυνομικούς επιχειρεί να λογικέψει τον 29χρονο, εκείνος φαίνεται να κουνάει αρνητικά το κεφάλι του. «Κατέβασε το μαχαίρι, φίλε, κατέβασέ το» έλεγε επανειλημμένα ο αστυνομικός με το όπλο ακόμα στη θήκη του. Κάποια στιγμή, ο Γιανγκ άφησε τη μάνα και άρπαξε την έντρομη κόρη, απειλώντας την με τον ίδιο τρόπο.

Τελικά, αφού αρνιόταν πεισματικά να κατεβάσει το μαχαίρι, ο δραπέτης δέχτηκε τα πυρά του αστυνομικού και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Οι δύο όμηροι δεν τραυματίστηκαν και χαίρουν άκρας υγείας, δήλωσε το τοπικό αστυνομικό μήνα.