Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 20χρονης Δέσποινας από τον Βόλο που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγκίστρι, όταν το ηλεκτρικό ποδήλατο που οδηγούσε προσέκρουσε σε βράχο.

Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού μίλησε στο Action24, όπου ανέφερε για το τραγικό περιστατικό ότι «ήταν σε μια καλή στιγμή, χαρούμενη γιατί πραγματοποίησε τα όνειρά της, μπήκε στις σπουδές της, έκανε τις πρώτες της διακοπές φέτος, ήταν πολύ χαρούμενη στιγμή για να τελειώσει έτσι».

«Το παιδί μου ήταν 20 χρόνων φοιτήτρια στο παιδαγωγικό, δεν ξέρω ούτε αν έχει ξανακάνει χρήση, ούτε αν χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πατίνι. Σε κάποια στιγμή βρέθηκε κάτι, εμπόδιο ή στραβοτιμονιά, και έπεσε σε μια κοφτερή πέτρα, κάπου αλλού μου είπαν ότι ήταν βραχάκι, βράχος, δεν ξέρω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πολύ φοβισμένη για το αν θα μπορέσω να αντέξω περισσότερες λεπτομέρειες του συμβάντος», πρόσθεσε η μητέρα της άτυχης Δέσποινας.

Η 20χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού και λίγο πριν από τις 5:30 το απόγευμα του Σαββάτου την παρέλαβε σκάφος του λιμενικού για να τη μεταφέρει στον Πειραιά και από εκεί στο Αττικό, όπου στις 19:20 κατέληξε.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι, ενώ ενημερώθηκε δικαστικός πραγματογνώμων για το δυστύχημα.

Πηγή: iefimerida.gr