Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, προχώρησαν στη σύλληψη ενός ημεδαπού άντρα που ετοιμαζόταν να περάσει στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Ταυτόχρονα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συνεργών του, που δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, τα παραπάνω άτομα εμπλέκονται σε οργανωμένο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια.

Ο ημεδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Στη συνέχεια, κινήθηκε σε αγρόκτημα, όπου απέρριψε από το όχημα δύο σάκους και προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε μέσα στους σάκους, 39 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 43 κιλών και 336 γραμμαρίων, που είχε παραλάβει λίγο νωρίτερα από μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς, μαζί με συνεργό του που επέβαινε στο ίδιο όχημα και αναζητείται.

Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.