Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η υπόθεση ανθρωποκτονίας 55χρονης, που διαπράχθηκε στις 26 Ιουλίου, στην Πάτρα. Ως δράστης κατηγορείται ένας 35χρονος, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, για την άσκηση της ποινικής δίωξης. Πάντως ο 35χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 55χρονη είχε βρεθεί νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο μέσα στο σπίτι της, φέροντας τραύματα στο κρανίο, στο κεφάλι και στη μετωπιαία χώρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αξιοποιώντας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, προέκυψε ότι, ο κατηγορούμενος έφυγε από το σπίτι του θύματος το απόγευμα της 26ης Ιουλίου, φορώντας περούκα, γυαλιά ηλίου, χειρουργική μάσκα, φόρμα εργασίας, τσαντάκι μέσης, σακίδιο πλάτης και γάντια. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στο σταθμό του ΚΤΕΛ, όπου επιβιβάστηκε σε υπεραστικό λεωφορείο, προκειμένου να μεταβεί σε περιοχή της Κορινθίας.

Στο πλαίσιο ερευνών, αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών μετέβησαν χθες το πρωί σε περιοχή του Λουτρακίου, όπου εντόπισαν τον κατηγορούμενο να διαμένει σε σταθμευμένο τροχόσπιτο και τον προσήγαγαν για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο τροχόσπιτο του κατηγορούμενου βρέθηκαν μια χειρουργική μάσκα, ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα τσαντάκι, που φορούσε κατά την διαφυγή του από το σπίτι του θύματος,καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

πηγή φωτογραφιας ΕΡΤ