Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τον άγριο ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα παιδιά του ζευγαριού φέρονται να είπαν σε ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. ότι «δεν είχαμε δει τον μπαμπά να χτυπά τη μαμά. Φώναζαν και τσακώνονταν, αλλά δεν είχαμε δει κάτι, δεν τον είχαμε δει να την χτυπάει. Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα».

Σύμφωνα, δε, με μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί από το φιλικό, οικογενειακό και γειτονικό περιβάλλον, ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας ήταν «προσεκτικός» και δεν προχωρούσε σε βίαιες επιθέσεις όταν στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και τα παιδιά τους.

Τη ζήλευε παθολογικά
Φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του και να προκαλούσε συχνές σκηνές ζηλοτυπίας, ακόμα και για ασήμαντες αφορμές, όπως ήταν μια συνομιλία που είχε η γυναίκα με συνάδελφό της και μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πήρε «like».

Από την πλευρά τους, γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν ότι είχαν ακούσει καβγάδες αλλά και ήχους που παρέπεμπαν σε σωματικές επιθέσεις που συνοδεύονταν από κραυγές πόνου. Ο 53χρονος, που σήμερα οδηγείται στον ανακριτή, μέσα από τα κρατητήρια, φέρεται να επιχειρεί να «δικαιολογήσει» την πράξη του. Όπως υποστηρίζει, «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».

Και όλα αυτά την ώρα που το θύμα της βάναυσης επίθεσης δίνει μάχη μαζί με τους γιατρούς για να σώσει το νεφρό της που έχει πληγεί από τα βάρβαρα χτυπήματα του συζύγου. Εσωτερικά τραύματα έχουν υποστεί η σπλήνα και η ουροδόχος κύστη, ενώ τα κατάγματα σε χέρια, πόδια και πρόσωπο φαίνεται πως είναι τα πιο «ανώδυνα» και «ακίνδυνα».

Τι είπε η μητέρα της αστυνομικού
Η μητέρα της αστυνόμου είπε στους αστυνομικούς πως η κόρη της της έλεγε: «Μαμά, δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω», με τη μητέρα της, χωρίς να ξέρει τι θα ακολουθούσε, να τη συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνόμος είχε υποβάλει μήνυση για απειλή, στο παρελθόν, στον σύζυγό της. Μετά από αυτό φαίνεται πως το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 53χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός.

Έμεναν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η αστυνομικός διαπίστωσε πως τίποτα δεν είχε αλλάξει στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του, με την παθολογική ζήλια του να είναι ανυπόφορη και του είπε πως πρέπει να διακόψουν οριστικά. Αυτή η απόφασή της φαίνεται πως τον εξόργισε, με αποτέλεσμα τη βάναυση επίθεση εναντίον της. Τη στιγμή της επίθεσης, τα δύο παιδιά του ζευγαριού έλειπαν σε κατασκήνωση.