Την ώρα που οι Κροάτες και οι Έλληνες συλληφθέντες έχουν αρχίσει να απολογούνται ανά δεκάδες για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι Αρχές πλησιάζουν τον θύτη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο κλοιός γύρω από το πρόσωπο που φέρεται να κατάφερε τη μοιραία μαχαιριά στον Μιχάλη Κατσουρή, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ύστερα από τη συντεταγμένη επίθεση Κροατών κι Ελλήνων χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σφίγγει ολοένα και περισσότερο.

Την ώρα που οι σκληροπυρηνικοί ακροδεξιοί χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ τηρούν σιγή ιχθύος και δεν δείχνουν καμία διάθεση συνεργασίας με τις ελληνικές Αρχές, ενώ οι Bad Blue Boys σε νέα ανάρτησή τους ισχυρίζονται πως δεν υπάρχουν στοιχεία «ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη», «ούτε μπορεί να υπάρξουν, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος», οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν «απομονώσει» περίπου μία ντουζίνα υπόπτους, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και Έλληνας συλληφθείς οπαδός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, ένας από τους Έλληνες συλληφέντες στα επεισόδια, δεν αποκλείεται να είναι κι ο δράστης της δολοφονίας, ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμη στον κύριο υπαίτιο της επίθεσης στον Μιχάλη Κατσουρή.

Ένα στοιχείο που δείχνει πάντως ως ολοένα και πιο πιθανό το ενδεχόμενο να είναι Έλληνας ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 29χρονου, είναι το γεγονός ότι στις έρευνες πλέον, μετέχουν και τέσσερις αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Οι πολύπειροι αξιωματικοί, περνούν από «κόσκινο» όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί από καταθέσεις, μαρτυρίες, κάμερες ασφαλείας και DNA, έτσι ώστε να φτάσουν με απόλυτη σιγουριά στον δολοφόνο του 29χρονου από την Ελευσίνα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στη λίστα των Αρχών βρίσκονται:

9 Κροάτες
ένας Αλβανός 22 ετών οργανωμένος οπαδός, στον οποίο βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς
3 Έλληνες: Οι 2 οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο ένας, ο 27χρονος, έχει δικογραφία σε βάρος του με 4 ακόμα άτομα και αποφυλακίστηκε πριν από 6-7 μήνες.

Ένας 27χρονος επίσης οργανωμένος της ίδιας ομάδας με συμμετοχή στο παρελθόν σε επεισόδια και γνωστός στους αστυνομικούς της Αθλητικής Βίας και ένας τρίτος Έλληνας που έχει προβεί σε αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα που δηλώνει την παρουσία του και τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

Πηγή: iefimerida.gr