Καθοριστική ήταν η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών το βράδυ της Κυριακής σε 39χρονο άνδρα που ήταν… ζωσμένος με μαχαίρια, και σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο να κάνει… σαματά μετά από επεισόδιο.

Ο 39χρονος άνδρας, φέρεται να ήταν αποφασισμένος να πραγματοποιήσει επίθεση και ενδεχομένως να είχε ακόμα και τραγικές συνέπειες σε συγγενικά του πρόσωπα, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προηγουμένως είχε σημειωθεί διένεξη με κοντινούς του ανθρώπους.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο συλληφθείς, έγινε αντιληπτός να κινείται σε κατάσταση μέθης στο κέντρο του Πύργου, στην οδό Πατρών, κρατώντας μάλιστα το μαχαίρι, από πολίτες οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 39χρονο στην οδό Πατρών, έξω από το στάδιο της πόλης, υπό την επήρεια αλκοόλ και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν τόσο στον ίδιο, όσο και στο αυτοκίνητό του, βρήκαν και κατέσχεσαν δύο μαχαίρια, ένα αναδιπλούμενο σουγιά, μία αυτοσχέδια σιδερογροθιά, ένα ξύλινο λοστάρι καθώς και 30 δισκία ναρκωτικών ουσιών.

Ο 39χρονος συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της οπλοκατοχής, της οδήγησης υπό την επήρεια μέθης αλλά και την κατοχής ναρκωτικών ουσιών.