Ένας νεκρός, ένας αγνοούμενος και εντολή «lockdown»!

Δραματική είναι η κατάσταση στη Μαγνησία που πλήττεται σφοδρότατα από την κακοκαιρία Daniel.

Θύμα της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, στην περιοχή του Ανω Βόλου, που σαρώνει τον Βόλο και τη Μαγνησία, έπεσε ηλικιωμένος κτηνοτρόφος, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, στην ευρύτερη περιοχή του Ανω Βόλου, την ώρα που προσπαθούσε μέσα στη θύελλα να φτάσει σε χώρο που είχε το κοπάδι με τα πρόβατά του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, και διαπιστώθηκε ο θάνατός του από πολλαπλά τραύματα λόγω της καταπλάκωσης από τα χαλάσματα του τοίχου.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΜΑΚ και της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό ενός άντρα στην Αγία Αικατερίνη Βόλου. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ένας άντρας 34 ετών, προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του ένα ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Βόλου, άνοιξε την πόρτα και παρασύρθηκε. Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Την ίδια ώρα αποφασίστηκε η επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διακόπτεται προσωρινά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (έντονη βροχόπτωση και μεγάλος όγκος νερού), η κυκλοφορία των οχημάτων και  σε όλο το οδικό δίκτυο της Σκιάθου, μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων.