Κηδεύτηκαν σήμερα ο 38χρονος αστυνομικός  και η 42χρονη πρώην σύζυγός του, την οποία δολοφόνησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο πρώην ζευγάρι με τους γονείς του 38χρονου να αδυνατούν να πιστέψουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Την ίδια ώρα φίλος του αυτόχειρα δήλωσε στο Mega ότι «δεν περίμενε κανένας ότι θα κάνει αυτό το πράγμα. To παιδί δεν μπορούσε να διαχειριστεί το διαζύγιο. Οι άνθρωποι ήταν νοικοκυραίοι, ήταν ευγενέστατοι».

«Ήταν 17 χρόνια μαζί, είχαν δύο παιδάκια. Αυτός μετά που χώρισαν έμενε με τον μπαμπά του και έλεγε “να βρούμε κανένα σπιτάκι μήπως βρει καμιά κοπέλα άλλη το παιδί να κάνει…” τώρα έγινε το κακό. Δεν δικαιολογεί κανένας το κακό που έκανε», συμπλήρωσε.

«Το παιδί ήταν της εκκλησίας. Στο Άγιο Όρος εκεί πήγαινε. Δεν είναι ο άνθρωπος να λέει κάτι, να εναντιωθεί και να κατηγορεί την γυναίκα του, προς Θεού, ούτε καν ανέφερε κάτι τέτοιο, απλώς στεναχωριόταν πολύ, γιατί του είπε η γυναίκα του να χωρίσουν. Ποιος περίμενε αυτό το πράγμα;», επεσήμανε ακόμη.