Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική για την διάσωση της νεαρής κοπέλας που έπεσε στον Πηνειό ποταμό στο ύψος της Τερψιθέας στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Λάμπρος Κίτσιος από την 8η ΕΜΑΚ περιέγραψε στο onlarissa.gr το χρονικό της διάσωσής της: «Περί τις 12 το μεσημέρι κληθήκαμε να επέμβουμε στο ποτάμι. Οι πληροφορίες που είχαμε ήταν για μια γυναίκα που εθεάθη να βρίσκεται στις όχθες του Πηνειού. Αμέσως κινητοποιηθήκαμε με 4 οχήματα και με ειδική ομάδα της 8ης ΕΜΑΚ, σύνολο 14 άνδρες. Έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες, η βάρκα μπήκε στο ποτάμι για να κάνει τις έρευνες και παράλληλα ομάδα από την στεριά σάρωσε την περιοχή και εντοπίστηκε λίγα μέτρα παρακάτω από την ομάδα εκτός βάρκας. Ήταν πιασμένη σε κορμό δέντρου και διασώθηκε. Μεταφέρθηκε σώα και σε καλή κατάσταση στο ασθενοφόρο που την παράλαβε».

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και η νεαρή μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το onlarissa.gr, η κοπέλα εθεάθη να κυκλοφορεί γυμνή. Κάτοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία και η γυναίκα μόλις κατάλαβε, ότι έγινε αντιληπτή, κρύφτηκε πίσω από χόρτα. Τελικά έπεσε μέσα στο ποτάμι αιφνιδιάζοντας τους πάντες.