Σοκαρισμένοι είναι όλοι στο Μεσολόγγι μετά τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας από την Αλβανία που διαμελίστηκε από κρεατομηχανή όταν πήγε να την καθαρίσει.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (29/9), όταν η γυναίκα πήγε στο κρεοπωλείο επί της οδού Σταυροπούλου για να καθαρίσει το κατάστημα μαζί με την 18χρονη κόρη της. Την ώρα που η 18χρονη καθάριζε την είσοδο του κρεοπωλείου άκουσε ουρλιαχτά από την κουζίνα και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Τότε, είδε τη μητέρα της να έχει πιαστεί από τα μαλλιά στη μηχανή που κόβει το κρέας και να έχει γίνει κομμάτια. Η κοπέλα βγήκε στον δρόμο, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο κατάστημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Η 50χρονη γυναίκα, δούλευε έναν μήνα στο κρεοπωλείο όπου πήγαινε από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι διέμενε μαζί και με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με την οικογένεια της 50χρονης, η 18χρονη κόρη της είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της. Το 10χρονο αγόρι δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί καθώς δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του δεν είναι πια στη ζωή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νοσοκομείο του Μεσολογγίου δεν υπάρχει ψυχολόγος και έτσι η οικογένεια κάλεσε ψυχολόγο προς υποστήριξη των δύο παιδιών.

Εν τω μεταξύ, ένα συγκινητικό μήνυμα δύναμης είχε γράψει η άτυχη γυναίκα, στην τελευταία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι δύσκολο να περιμένεις κάτι, το οποίο μπορεί να μην συμβεί ποτέ. Αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να παραιτηθείς, αν αυτό είναι το μόνο πράγμα που επιθυμείς».