Οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», είδαν μπροστά τους ξαφνικά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, όταν αναπάντεχα, χτύπησε το κουδούνι της πόρτας του σταθμού σήμερα το μεσημέρι, χωρίς κανείς να γνωρίζει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μπήκε στο χώρο που στεγάζονται η εφημερίδα «Αυγή» και ο ραδιοφωνικός σταθμός, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και κατευθύνθηκε στον ραδιοθάλαμο, παρεμβαίνοντας στο αθλητικό μαγκαζίνο που ήταν εκείνη την ώρα στον αέρα.

Για το χθεσινό ντιμπέιτ για το δήμο Αθηναίων, ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε τα συγχαρητήρια του στον Κώστα Ζαχαριάδη για την προσπάθεια, όπως και τη στήριξή του στο πρόσωπο του Χάρη Δούκα.

Ο ίδιος, εστίασε στην ανάγκη ενσυναίσθησης στην πολιτική, ενώ ερωτηθείς για την μέχρι τώρα αποδοχή του από τον κόσμο, αλλά και τα νέα του καθήκοντα, απάντησε πως «δεν έχω προλάβει ψυχολογικά να το απορροφήσω ακόμα». «Αισθάνομαι την ευθύνη» σημείωσε από την ανταπόκριση των ανθρώπων και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων.

Για τις περιοδείες του, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως οι πολίτες τον αντιμετωπίζουν ως η «τελευταία ελπίδα» τους, γεγονός που τον κινητοποιεί ακόμη περισσότερο. «Ωπ, πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να βρω λύσεις» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει πως «αισθάνομαι την ευθύνη αυτός ο κόσμος να μπορεί να βρει το πολιτικό μας αποκούμπι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμη, έκανε αναφορά στις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών στη Θεσσαλία και αποκρίθηκε για τον κομματικό ραδιοφωνικό σταθμό πως «το λατρεύω», αν και δεν παρέμεινε για αρκετή ώρα, προκειμένου να προετοιμαστεί για την αποψινή παρέμβαση του, στο Κερατσίνι. «Θα αποδεχθώ ερωτήσεις από όλους χωρίς κανένα φίλτρο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το χαρακτήρα της εκδήλωσης, εμμένοντας στις δημοκρατικές διαδικασίες.

Τέλος, η επιλογή του συγκεκριμένου τόπου ως σημείο της σημερινής του τοποθέτησης συνδέεται με τους ιστορικούς αγώνες του χώρου που αποτελούν πηγή έμπνευσης, με αφορμή και την επέτειο της Ηλεκτρικής, υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης, τονίζοντας την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η Ακροδεξιά.