Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου έιπαν φίλοι και γνωστοί.

Η σορός της ηθοποιού έφτασε στο σπίτι της στην Παιανία μετά τις 11:30, με τους φίλους της να είναι ντυμένοι στα λευκά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η ίδια. Λευκό ήταν και το φέρετρό της, το οποίο είχε επιλέξει λίγο καιρό πριν.

Η σορός παρέμεινε στο σπίτι μέχρι τις 14:00, προτού μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 έγινε αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Το πλήθος έφτασε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, για να τιμήσει τη μνήμη της. Ιδιαίτερα συγκινημένοι στην αποχαιρετιστήρια γιορτή για την ηθοποιό ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Μάκης Δελαπόρτας.

Τελευταία επιθυμία της ηθοποιού ήταν να γίνει μια γιορτή στο σπίτι της με όλους τους φίλους της, όπως κι έγινε. Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε προετοιμάσει την τελευταία αυτή τελετή, με κάθε λεπτομέρεια, εδώ και αρκετά χρόνια.  , είχαν ετοιμάσει τις λεπτομέρειες της αποχαιρετιστήριας τελετής που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στην Παιανία, σύμφωνα πάντα με την επιθυμία της.

kideia_xronopoulou_xr

kideia-xronopoyloy-2

kideia_xronopoulou___2_

kideia-xronopoyloy-5
khdeia-xronopoulou-1310-2

khdeia-xronopoulou-1310-4