Η απάντηση του δημοσιογράφου στον Κασσελάκη που τον κατηγόρησε για ομοφοβικό σχόλιο

Να μποϊκοτάρουν τη σημερινή εκλογική βραδιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ αποφάσισαν οι βουλευτές και βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως αντίδραση για σχόλιο του Γιώργου Αυτιά προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ακύρωσαν τις  τηλεοπτικές εμφανίσεις τους στα πάνελ για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράζοντας την συμπαράσταση τους προς τον πρόεδρο του κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Γιατί τα «πήρε» με τον Αυτιά ο Κασσελάκης;

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε ο Γιώργος Αυτιάς μέσα από την εκπομπή του.

«Το σχόλιό μου σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό όπως επικαλείται ο κύριος Κασσελάκης. Μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου τους κανόνες ζωής και το σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου. Δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα μέσα, δηλαδή να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητά του και τη διαφορετικότητά του, να σέβεται τους θεσμούς, όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά όργανα της πολιτείας και των κομμάτων, μη δε εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον οποίο σέβομαι θεσμικά, ανέκαθεν. 35 χρόνια υπηρετώ τον πολίτη σε όλες τις πτυχές των διεκδικήσεων, πιστά, τηρώντας τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας.

Επαναλαμβάνω, μακριά από μένα τέτοιες διατυπώσεις ή δήθεν υπονοούμενα που δε συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου, ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου. Σεβασμός παντού και σε όλα. Και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης. Αυτή λοιπόν είναι η δική μου τοποθέτηση. Μια ζωή αγωνιζόμαστε εδώ για τον κόσμο, αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. 35 χρόνια αυτή είναι η θέση μου, αυτή είναι η δήλωσή μου».

Μάλιστα κλείνοντας πρότεινε στον Στέφανο Κασσελάκη όποτε θέλει να πάει στην εκπομπή και να συζητήσουν για όλα.