Εξακολουθούν να διαφεύγουν της σύλληψης οι δύο Ρομά που συμμετείχαν στο επεισόδιο και τους πυροβολισμούς σε καταυλισμό στο Ζεφύρι, που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 8χρονου αγοριού, παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία.

Το 8χρονο παιδί, όπως διαπιστώθηκε, έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του, με σφαίρα που προερχόταν είτε από καραμπίνα, είτε από 9άρι πιστόλι, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες. Η δολοφονική επίθεση κατά μιας οικογένειας Ρομά, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην οδό Μαρίνου Αντύπα στο Ζεφύρι. Οι δύο δράστες όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατέβηκαν από τα οχήματά τους και άρχισαν να πυροβολούν με δύο διαφορετικά όπλα την οικία του θύματος.

Εκείνη την ώρα το παιδί έπαιζε στην αυλή και μία από τις σφαίρες το βρήκε στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Οι δύο ένοπλοι επιβιβάστηκαν αμέσως στα οχήματά τους και εξαφανίστηκαν. Το παιδί, χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με τζιπ της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Η τραγική μητέρα αναγνώρισε και κατονόμασε τους δράστες στην Αστυνομία, ενώ όπως είπε στους δημοσιογράφους, οι δύο καταζητούμενοι είναι αυτοί που είχαν βαφτίσει τον 8χρονο, αλλά και αυτοί που τον σκότωσαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχε βεντέτα με αρκετά επεισόδια μεταξύ των οικογενειών του θύματος αλλά και των δολοφόνων.