Μία 15χρονη, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα ανήλικων κοριτσιών ενώ επέστρεφε στο σπίτι της.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (14/10) στην Κηφισιά, όταν ομάδα ανήλικων κοριτσιών, προσέγγισαν δύο ανήλικες με σκοπό να τις ληστέψουν.

«Όπως γυρνούσαμε σπίτι είδα τέσσερα κορίτσια να με κοιτάνε πολύ περίεργα και είπα στη φίλη μου “γιατί μας κοιτάνε έτσι;”. Εκείνη μου απάντησε “μην δίνεις σημασία, πάμε να φύγουμε”» ανέφερε η 15χρονη μιλώντας στον Alpha. Οι δράστιδες επιτέθηκαν στο ένα από τα δύο κορίτσια, 15 ετών, και άρχισαν να το χτυπούν με γροθιές και χαστούκια. Εν συνεχεία την εξύβρισαν, της πήραν τα χρήματα που είχε πάνω της και αποχώρησαν.

«Καθώς προσπαθήσαμε να φύγουμε με άρπαξαν από το χέρι, η μία μου είπε “για ποιον μιλάς έτσι εσύ;” και με μου έριξε κουτουλιά. Μία άλλη από τις κοπέλες μου είπε “εγώ έχω περάσει δύσκολα με την οικογένειά μου και γι΄ αυτό λύνω τα θέματά μου με τη βία”. Έπειτα μου χτύπησε το στέρνο με μπουνιά και μου κόπηκε η ανάσα» πρόσθεσε το θύμα.

«Η μία κοπέλα με χτυπούσε με σφαλιάρες στο πρόσωπο και μετά μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Η άλλη μου πήρε 20 ευρώ που είχα στη θήκη του κινητού», ανέφερε ακόμη η 15χρονη.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν μία 15χρονη και μία 16χρονη που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.