Ο ύποπτος για τη διάρρηξη στο σπίτι του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι ένας 17χρονος από το Περού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει δηλώσει διεύθυνση κατοικίας στο Παγκράτι. Είχε συλληφθεί πρόσφατα για διάρρηξη αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί ο Γιάννης Καλλιάνος έδωσε στο φως ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών από τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, στην οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook έστειλε μήνυμα στον διαρρήκτη «του υπόσχομαι ότι σε λίγες μέρες θα με δει μπροστά του».

Όπως περιέγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με καρέ στα οποία φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του διαρρήκτη, ήταν η σύζυγός του αυτή που πρώτη μπήκε στο «βομβαρδισμένο» σπίτι. «Με πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε, έτρεμε, και το παιδί μας έκλαιγε. Δεν ξέρω καν πώς έφτασα στο σπίτι, δεν θυμάμαι καν από πού πήγα με το αυτοκίνητο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Για όλα αυτά που πέρασαν η γυναίκα μου και το παιδί μου υπόσχομαι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους. Αυτό το τσογλάνι που δεν σεβάστηκε τον προσωπικό – ιδιωτικό μου χώρο και έχει μάθει από τους γονείς του ότι είναι καλό να κλέβει σπίτια, θα έρθει αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη», κατέληγε στην ανάρτησή του.