Χαμός στον τηλεοπτικό αέρα του Mega, ανάμεσα στον Νίκο Ευαγγελάτο και του δικηγόρου και πρώην υπαλλήλου της Βουλής, που κατηγορείται ότι νοίκιασε το ίδιο διαμέρισμα σε 31 άτομα.

Όταν ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για απάτη, ο δικηγόρος  απείλησε με μηνύσεις.

«Μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις οι οποίες είναι νομικά αγώγιμες. Είστε και δημοσιογράφος. Πάρτε το είδηση. Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή», προειδοποίησε, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να του απαντά: «Με χαρά την περιμένω».

Στη συνέχεια υπήρξε και νέα φραστική επίθεση του 41χρονου με αποδέκτη έναν από τους καταγγέλλοντες, που μιλούσε στην εκπομπή.

«Ο “καλός Σαμαρείτης” ο κ. Σίννης, φαίνεται ξύνεται, δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με εμένα. Θα φάτε λοιπόν μήνυση και εσείς κ. Σίννη και εσείς κ. Ευαγγελάτε. Βουλώστε το, μην ασχολείστε. Γελοίο υποκείμενο», είπε ο πρώην υπάλληλος της Βουλής. «Γελοίε», φώναξε παράλληλα κατά του κ. Σίννη ο 41χρονος, ενώ στράφηκε και κατά του Νίκου Ευαγγελάτου για μία ακόμα φορά: «Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας. Εκμεταλλεύεστε έναν άνθρωπο τυφλό για να ανεβάσετε τηλεθέαση».

Βάσει της εκπομπής, πριν την ενοικίαση του διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, υπάρχουν καταγγελίες ότι ο 40χρονος έταζε θέσεις στη Βουλή με το αζημίωτο, ενώ αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για δήθεν συνταξιοδοτικά ή επενδυτικά προγράμματα. Ο ίδιος πάντως, ζητά την ανάκληση της απόλυσής του, για να επιστρέψει τα χρήματα.