Εάν υπήρχε ρελέ στο σπίτι η Ειρήνη θα ζούσε δηλώνει ο σύντροφος της 24χρονης που πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο Mega ο 55χρονος άνδρας έδειξε on camera το μπάνιο όπου άφησε την τελευταία της πνοή η σύντροφός του. Στις σωληνώσεις διακρίνονται σε κάποια σημεία μονωτικές ταινίες, ενώ ο 55χρονος τόνισε ότι δεν πείραξε τίποτε από τη μέρα της τραγωδίας.

Η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προήλθε από ηλεκτροπληξία και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα δείξουν με μεγαλύτερη σαφήνεια τα όσα έγιναν. Ο 55χρονος θυμήθηκε τις σκηνές που αντίκρυσε όταν επέστρεψε στο σπίτι που ζούσε με την 24χρονη.

«Ήρθα μέσα και βλέπω τον γάτο στον καναπέ. Γλειφόταν φοβισμένος. Ειρήνη, τι έγινε; Ακόμα μπάνιο κάνεις;’, είπα. Ανοίγω την πόρτα και την βλέπω στη γωνία κίτρινη, τα χείλη της ήταν μπλε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι έλεγε ότι έμενε στην Κέρκυρα αποκρύπτοντας τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη.

«Επειδή είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ο πατέρας δεν με ήθελε σαν γαμπρό», είπε ο σύντροφός της. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια στην Πέλλα και παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από το περιβάλλον της 24χρονης αποφάσισαν να μείνουν μαζί. «Μπορεί να είπαμε ψέματα, αλλά ήταν επιθυμία της για να την αφήνουν ήσυχη. Το καταλαβαίνω για τους γονείς, κι εγώ θα στενοχωριόμουν εάν ήταν κάποιος μεγαλύτερο. Καταλάβαιναν ότι την πρόσεχα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η άτυχη κοπέλα σπούδαζε φυσιοθεραπεία και σε λίγους μήνες θα ολοκλήρωνε τις σπουδές της και αμέσως μετά θα έπιανε δουλειά.  «Είναι απίστευτο, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ψυχάρα. Χίλιες φορές να ήμουν εγώ στη θέση της», τόνισε ακόμη. Η κηδεία της 24χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μαυροβούνι Πέλλας.