Τέσσερα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας μέσα σε μόλις μία ημέρα σημειώθηκαν στο Ηράκλειο τα οποία και καταγγέλθηκαν στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερις άνδρες.

Την χτύπησε και της πέταξε το τραπέζι

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι στο Ηράκλειο όταν ένα ανδρόγυνο είχε έναν άγριο καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια του καυγά ο 60χρονος άρχισε να απειλεί και να βρίζει την 55χρονη γυναίκα του ενώ δεν δίστασε να την χτυπήσει αλλά και να της πετάξει ένα πλαστικό τραπέζι στο οποίο πάνω υπήρχαν κάποια γυαλικά.

Τα γυαλικά προκάλεσαν ελαφρά τραύματα στην 55χρονη η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Φοβισμένη νεαρή μητέρα πήγε στην αστυνομία με το μωρό

Μία γυναίκα που τα τελευταία χρόνια ζει στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό της και το νεογέννητο μωρό τους έζησε ένα εφιαλτικό βράδυ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, η 27χρονη πήγε στην αστυνομία κρατώντας αγκαλιά το μωρό της και κατέθεσε ότι ο 23χρονος σύντροφός της την εξύβρισε και την απείλησε και η ίδια φοβάται για την ζωή τόσο τη δική της όσο και του παιδιού της.

Άμεσα οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 23χρονου.

Είδε την πρώην του σε αμάξι φίλης και τους έσκισε τα λάστιχα

Το τρίτο περιστατικό αφορά ένα ζευγάρι το οποίο είχε πρόσφατα χωρίσει ωστόσο όπως φαίνεται τα πνεύματα δεν έχουν ακόμα ηρεμίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ σε ένα πάρκινγκ στο Ηράκλειο όταν η 36χρονη βρισκόταν στο αμάξι μίας φίλης της μαζί με την κόρη της. Εκεί τους είδε ο 33χρονος πρώην σύντροφό της και αφού καυγάδισαν εκείνος έσκισε τα λάστιχα του αυτοκινήτου ενώ προκάλεσε και φθορές στον καθρέπτη.

Οι αρχές μετά την καταγγελία εντόπισαν και συνέλαβαν τον 33χρονο.

Της έβαλε gps στο αμάξι για να την παρακολουθεί

Ένας 43χρονος όπως καταγγέλθηκε παρακολουθούσε τις διαδρομές που έκανε η σύζυγός του με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός και να συλληφθεί.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η 42χρονη αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι της είχε βάλει gps στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πάει στην αστυνομία και να το καταγγείλει.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.