Ο Παύλος Πολάκης  απάντησε στο άρθρο του πρώην βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη που προανήγγειλε με αιχμές της αποχώρησή του από το κόμμα, με στίχους του τραγουδιού «Κυρά Γεώργαινα» του Γιάννη Καλατζή.

Ειδικότερα, ο Συντονιστής του Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε το κ. Σταθάκη για ανακρίβειες στο άρθρο του ενώ τον κατηγόρησε ότι «μαζί με άλλους είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογές για πρόεδρο είναι να κάνετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Σημειώνεται ότι με άρθρο του στο News24/7 με τίτλο «Αποχαιρετώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν υπάρχει πια» ο Γιώργος Σταθάκης  αποστασιοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας ότι «η Αριστερά δεν έχει θέση στο κόμμα Κασσελάκη- Παππά- Πολάκη».

Η ανάρτηση Πολάκη
«Επειδή είμαι ανάμεσα σε δυο χειρουργεία και αντί άλλης απάντησης μέχρι την Κυριακη , σε ένα δακρύβρεχτο άρθρο που είδα στο News 24/7βγαζω τους στίχους ενός τραγουδιού που κολλάνε καποιοι στην περίσταση και κάνω δυο ερωτήσεις στον Γιώργο που φευγει…
1) ποιος ήταν συγγραφέας του κυβερνητικού προγραμματος το 2021 και το παρουσίασε στην προγραμματική συνδιασκεψη;; Άρα σε ποιον κανείς κριτική για το πρόγραμμα;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που γραφεις!!
2) Αυτά που λες στο κείμενο, στις 18-19 Φεβρουαρίου φέτος, που έπαιρνες τηλεφωνα και απαιτούσες να πετάξουν κάποιον από το ψηφοδέλτιο τα είχες καταλάβει και τότε ή μετά σου ήρθε η φώτιση;
Υγ .στους επαναλαμβανομενους αθλιους χαρακτηρισμούς σε μένα και αλλους δεν θα απαντήσω τωρα ,όχι γιατί δεν μπορώ να σε βάλω οπως πρέπει στη θέση σου, αλλά γιατί είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογες για πρόεδρο είναι να κανετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τοσοι ειστε»