Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 33χρονος οδηγός της μηχανής που παρέσυρε το 4 μηνών βρέφος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον Βόλο, φέρεται να έχει ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο αλκοόλ.

Επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο, δε διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, με την οικογένεια του βρέφους να αναμένει –μέχρι σήμερα- τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η μητέρα του βρέφους, μίλησε για την δραματική στιγμή που έχασε τη ζωή του το μωρό της.

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του», είπε η μητέρα του βρέφους.

Η μηχανή και ο παππούς γίνονται ένα, το μωρό εκτοξεύεται μακριά, μία γυναίκα τρέχει. H μητέρα του στον πανικό της θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί το μωρό σε ιατρική φροντίδα.

«Έτρεξα, πήρα αγκαλιά το μωρό και το έδωσα στην γιαγιά του, η οποία βρισκόταν απέναντι. Για να φύγει με ταξί να προλάβουμε να σώσουμε το μωρό», είπε.

Μετά την σύγκρουση στο σημείο αυτοκίνητα σταματούν. Το μωράκι έχει φύγει με ταξί.

«Οταν μπαίνει στο αυτοκίνητό σου ένα μωρό, που δεν ξέρεις εάν είναι πεθαμένο ή ετομοθάνατο και η τύχη του σε ένα βαθμό εκείνη την ώρα κρίνεται στα χέρια σου. Αν μπορέσεις να το κάνεις εικόνα αυτό, θα καταλάβεις ένα μικρό μέρος από αυτά που έγιναν», ανέφερε ο οδηγός του ταξί.