Τα κορυφαία στελέχη της “προεδρικής” πτέρυγας, σε ραντεβού που έγινε στη Βουλή, μετά την γνωστοποίηση του διαγγέλματος του κ. Κασσελάκη, ζήτησαν από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να πάρει πίσω το εσωκομματικό δημοψήφισμα.

Κορυφαία στελέχη του κόμματος, τα οποία είχαν στηρίξει τη νέα ηγεσία το προηγούμενο διάστημα, συναντήθηκαν σήμερα με τον κ. Κασσελάκη, για να του διαμηνύσουν πως δεν συμφωνούν με το εσωκομματικό δημοψήφισμα, όταν τα προς διαγραφή στελέχη, αλλά και η πλειοψηφία της “Ομπρέλας” αποχωρούν, καθώς και ότι δεν είναι λύση στις διαγραφές τα δημοψηφίσματα, όταν προβλέπονται κομματικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μυστικό ραντεβού με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μετείχαν οι: Αλέκος Φλαμπουράρης, Όλγα Γεροβασίλη, Νίκος Παππάς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Κώστας Ζαχαριάδης.

Πλέον, επαφίεται στον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω το εσωκομματικό δημοψήφισμα, το οποίο για τα πρωτοκλασάτα στελέχη δεν έχει νόημα, λόγω της αποχώρησης της “Ομπρέλας” ή να επιμείνει στην απόφασή του, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον πάνω στο τραπέζι, όπως και αυτό της πρότασης μορφής εναντίον του.