«Η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα και είναι δεδομένο πλέον ότι θα κάνει άλλο κόμμα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα, τόνισε ότι «κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις».

Σχολιάζοντας την αποχώρηση των στελεχών της αποκαλούμενης «Ομπρέλας», υποστήριξε ότι «η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα και είναι δεδομένο πλέον ότι θα κάνει άλλο κόμμα», ενώ συμπλήρωσε πως πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άσκησαν μια αδικαιολόγητη κριτική στον Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που έγινε Πρόεδρος του κόμματος.

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κριτική που έχει ασκηθεί όχι μόνο από την «Ομπρέλα» που αποχώρησε, αλλά και από την ομάδα της Αχτσιόγλου που παραμένει, υποστήριξε πως «μπορούμε και πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή εδώ και να τελειώσουν όλα».

Παράλληλα υπογράμμισε πως «πρέπει να ζητήσουμε όλοι μια συγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για τα όσα ακολούθησαν από την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Παππάς απέδωσε την κακή δημοσκοπική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη που αποχώρησαν και «ασκούσαν πολεμική κριτική μέσα στο ίδιο τους το κόμμα», ενώ έθεσε ως εκλογικό πήχη των ευρωεκλογών το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές.