Την Black Friday περιμένουν οι καταναλωτές για να αποκτήσουν (ή τουλάχιστον να κυνηγήσουν), σε καλύτερες τιμές, προϊόντα όπως ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα και παπούτσια. Ωστόσο, όρεξη και χρήματα για αγορές να υπάρχουν, και οι προσφορές επεκτείνονται και σε άλλα είδη, όπως τα αυτοκίνητα, τα κότερα – ακόμα και τα κοσμήματα και οι πολύτιμοι λίθοι.

Black Friday: Τι πρέπει να προσέξετε με τις αγορές σας
Συμμετοχή στην Black Friday φαίνεται ότι επιθυμούν να έχουν κάθε λογής καταστήματα, όπως, για παράδειγμα και οι πιτσαρίες αλλά και τα πάρκινγκ, με προσφορές που ισχύουν για έξι μήνες και εκπτώσεις που φτάνουν το 40%.

Black Friday και στις πλαστικές επεμβάσεις
Και οι κρουαζιέρες, όμως, φαίνεται ότι προσφέρουν Βlack Friday προσφορές, με τιμές που ξεκινούν από τα 249€. Στα κοσμήματα, οι εκπτώσεις μπορούν να φτάσουν έως και το 70% ενώ, στο εξωτερικό, των προσφορών θα επωφεληθούν και οι «κοτεράτοι». Στο Μαϊάμι, μέχρι και οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν Βlack Friday, αυτή την Παρασκευή.

Και, παρά τις καταναλωτικές συνήθειες των περισσότερων, που εξαντλούν τις Black Friday προσφορές σε ρούχα, κινητά και δώρα για τα παιδιά, κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν την ημέρα με πολύ πιο… προσωπικές προσφορές όπως, για παράδειγμα, το λάδι μασάζ που, σε γνωστό online κατάστημα, έπεσε από τα 19.02€, στα 9.90€. Τέλος, και το Only Fans κάνει τις προσφορές του, με έκπτωση που φτάνει το 70% σε κάποιες συνδρομές.