Ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του ο 71χρονος από τη Σαλαμίνα, που συνελήφθη λίγη ώρα νωρίτερα στο Πέραμα, ενώ οδηγούσε.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η σύλληψή του στην περιοχή του Κερατσινίου μέσα στο αυτοκίνητο της 43χρονης που είχε αρπάξει ο ίδιος από την άτυχη Γεωργία στην Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε σε σημείο που σύχναζε μαζί με την παθούσα, στα γαριδάδικα μεταξύ Δραπετσώνας και Κερατσινίου ενώ δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία φέρεται να την έχει πυροβολήσει.

Σαλαμίνα: Έψαχνε κρησφύγετο σε Κερατσίνι-Περιστέρι ο 71χρονοσ δράστης της γυναικοκτονίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης συνελήφθη αφού η αστυνομία τον εντόπισε μέσω του στίγματος από το κινητό του τηλέφωνο, αφού πρώτα ο 71χρονος έμεινε «άφαντος» για μερικές ώρες, ψάχνοντας κρησφύγετο σε περιοχές όπου κατοικούν γνωστοί του, μεταξύ των οποίων το Κερατσίνι και το Περιστέρι.

Ο 71χρονος ομολόγησε αφού μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά για την πρώτη του κατάθεση, ώστε να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν στη Σαλαμίνα, όταν η 43χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πυροβολισμούς, μέσα από το τζάμι της εξώπορτας, αφού της είχε στήσει καρτέρι.

Ξυλοκοπούσε τη 43χρονη Γεωργία ο δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα -Χτυπούσε και τον 15χρονο γιο της
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας ξυλοκοπούσε τη 43χρονη, φτάνοντας ως και το σημείο να της προκαλέσει κατάγματα, με αποτέλεσμα να βρεθεί, τελικά, νεκρή, με γύψο στο πόδι. Επίσης, ο 71χρονος φέρεται να ξυλοκοπούσε και τον 15χρονο γιο της άτυχης γυναίκας, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Η 43χρονη τον είχε καταγγείλει στις Αρχές, αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να πατήσει το panic button, όταν εκείνος την πυροβόλησε.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης ζήλευε τη 43χρονη και ότι πίστευε πως είχε δεσμούς με άλλους άνδρες.

Στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο, μια καραμπίνα, που, κατά πληροφορίες, δεν ήταν δηλωμένη, ενώ ο δράστης φέρεται να μην είχε άδεια οπλοφορίας.