Σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Κρατικού Νίκαιας, ο 31χρονος αστυνομικός.

Θυμίζεται, πως ο νεαρός αστυνομικός, έχει τραυματιστεί από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν οπαδοί του Ολυμπιακού προς τους άνδρες των ΜΑΤ, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, το βράδυ της Πέμπτης.

Το προφίλ του αστυνομικού
Ο 31χρονος αστυνομικός, είχε έρθει στην Αθήνα όπου υπηρετεί στην 535 διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Κάθε ώρα που περνάει, θεωρείται κρίσιμη στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στη ζωή, με την οικογένεια και τους συναδέλφους του, να ελπίζουν πως θα τα καταφέρει να βγει νικητής από αυτή τη μεγάλη μάχη.

Ποιος πέταξε τη φωτοβολίδα
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα« και «Τα Νέα» μίλησε για την υπόθεση με τα επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού που δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα σε ευθεία βολή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αυτοί που πετούσαν φωτοβολίδες εκτιμά η αστυνομία ότι είναι τουλάχιστον 3 άτομα. Έτσι λαμβάνονται αποτυπώματα μήπως ταυτιστούν με κάποια υπολείμματα του όπλου που κρατούσαν οι δράστες.

Θεωρείται πιθανό να ασκηθεί δίωξη και στους τρεις, γιατί είναι πολύ δύσκολο στην προκειμένη περίπτωση να διαπιστωθεί ποιος από τους τρεις πέτυχε στον αστυνομικό. Μάλιστα μπορεί και ο δράστης ο ίδιος να μην γνωρίζει ότι πέτυχε τον αστυνομικό.