Ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρθηκε στον γάμο του πατέρα του .

Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη για τον γάμο του πατέρα του
Ο Θάνος Πλεύρης, που δεν βρέθηκε στο γάμο του πατέρα του, έγραψε σήμερα στο Χ (πρώην Twitter): «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Παντρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα
Οπως έκανε γνωστό η Οntime Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν στη Φυλή την περασμένη Δευτέρα έχοντας στο πλευρό του κοντινά του πρόσωπα όχι όμως τα παιδιά του γαμπρού και τη μητέρα της νύφης.

Ο θάνος Πλεύρης πριν λίγο καιρό είχε ερωτηθεί για τη σχέση του πατέρα του απαντώντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του παίρνουν αποστάσεις.

«Προφανώς είναι δικαίωμα του πατέρα μου να κάνει τη ζωή την οποία θέλει. Από την άλλη, και εγώ και η αδερφή μου, η οικογένειά μου, καταλαβαίνετε, θέλω να έχω μια τέτοια διαχείριση, ώστε να λέω την άποψή μου στον ίδιο, να σέβομαι τις αποφάσεις του, αλλά παράλληλα να θεωρώ ότι και στις δικές μου νοοτροπίες και αντιλήψεις ίσως να ολοκλήρωνα διαφορετικά την οικογενειακή μου ζωή», είπε ο Θάνος Πλεύρης.