Άγνωστοι “χτύπησαν” με ριφιφί κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Κολοκοτρώνη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε η επιχείρηση, οι κλέφτες άνοιξαν μια τρύπα σε τοίχο, μπήκαν στο κατάστημα και άδειασαν όλα τα συρτάρια και τις προθήκες με τα κοσμήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν τις ώρες μεταξύ 04.00 και 06.00 το πρωί, αρχικά σε διπλανό εγκαταλελειμμένο κτήριο, στον αριθμό 32 της οδού Κολοκοτρώνη, από όπου με εργαλεία άνοιξαν τρύπα στον μεσότοιχο και από εκεί πέρασαν στον κεντρικό χώρο του κοσμηματοπωλείου.

Οι δράστες ερεύνησαν τον χώρο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου η κλοπή είχε ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 6 λεπτά, χρόνος που χρειάστηκε για να αδειάσουν τα συρτάρια.

Η ανάρτηση της επιχείρησης στο Instagram:

Λίγο πιο ψύχραιμα να σας πω το εξής: έχουμε το ένα το άλλο. ΜΟΝΟ.

Κατά τα άλλα, να σας πω τα προφανή: δεν έχουμε απόθεμα παρά μόνο ελάχιστα πράγματα που άφησε πίσω του ο κλέφτης στα 6 λεπτά που άδειαζε τα συρτάρια μας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ό,τι έχει το e-shop μας και να το κατεβάσουμε στο μαγαζί για τις επόμενες δύο ημέρες ώστε και εσείς τα δώρα σας να πάρετε και να πιστέψουμε πως δεν είναι μάταια όλα όσα κάνουμε.
Στο τελευταίο βίντεο θα δείτε εμάς να καθαρίζουμε το υλικό που άφησε η σήμανση, με μουσική και κάνοντας manifestation: θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρουμε πως. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε το ένα το άλλο.Μάλλον θα ανοίξουμε αύριο. Θα σας ενημερώσουμε.

Άντε, και καλή μας χρονιά 🤞