Άρχισαν οι “ακυρώσεις” από τη μάζωξη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, πρωτοβουλία Κασσελάκη που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των βουλευτών του κόμματος.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να μην παρευρεθεί, ενώ η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε ενστάσεις για την επιλογή του νησιού, προτιμώντας κάποια πυρόπληκτη περιοχή, όπως έγραψε.

Ερωτηθείσα η τομεάρχης Πολιτισμού και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα (Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης) εάν θα παρευρεθεί στον «κύκλο εργασίας» στις Σπέτσες, απάντησε ειρωνικά: «Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω… Για πείτε μου…» είπε στον δημοσιογράφο, δείχνοντας ότι δεν θέλει να ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα. Η αντίδραση αυτή έρχεται να προστεθεί στην αναταραχή που έχει προκληθεί εντός ΣΥΡΙΖΑ από τη νέα πρωτοβουλία Κασσελάκη.

Ακούστε το ηχητικό:

Κατά τα λοιπά, η κυρία Μάλαμα άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι «ο κύριος Μητσοτάκης έσπευσε σήμερα να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά την ολοκλήρωση των αναστηλωτικών έργων στο Ανάκτορο των Αιγών. Μοναδικός του στόχος να θωπεύσει την ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματός του, η οποία εσχάτως φαίνεται να δυσφορεί»