Μόλις μια μέρα μετά τον θρίαμβο του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου δτις Χρυσές Σφαίρες, ένας από τους πρωταγωνιστές, ο Γουίλεμ Νταφόε τιμήθηκε με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, ο ηθοποιός έλαβε 2.768ο αστέρι στο Walk of Fame του Χόλιγουντ, το πρώτο της χρονιάς.

Ο Νταφόε έχει διαγράψει μακρά πορεία στο σινεμά, με περισσότερες από 150 ταινίες, ενώ έχει προταθεί τέσσερις φορές για Όσκαρ.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι συνάδελφοι ηθοποιοί Πατρίσια Αρκέτ και Πέδρο Πασκάλ εκφώνησαν λόγο.

«Λίγοι γνωρίζουν ότι αποκαλούμε τον Γουίλεμ “Πάπα του Χόλιγουντ”. Υπάρχει μόνο ένας Γουίλεμ Νταφόε. Ο Γουίλεμ είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που ξεπερνούν τις ελπίδες σου όταν δουλεύεις μαζί του, όταν τον γνωρίζεις» είπε η ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Νιώθω σαν πραγματικός ηλίθιος, αλλά αυτό είναι υπέροχο» είπε με τη σειρά του ο Νταφόε.

Μέσω Instagram, ο Μαρκ Ράφαλο, που επίσης παίζει στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, ανέβασε φωτογραφίες από την τελετή στη Λεωφόρα και έγραψε: «Σε έναν από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών. Περπατούσα πάνω και κάτω από την Hollywood Blvd για χρόνια, ενώ πήγαινα σχολείο στο Λος Άντζελες. Απαγγέλλοντας κάθε όνομα ενώ το έκανα. Ο Γουίλεμ ταιριάζει εύκολα στις μεγαλύτερες μορφές των “αστέρων” που βρίσκονται πάνω και κάτω από την λεωφόρο των ονείρων. Το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια».

ΠΗΓΗ: protothema.gr