«Φερόταν καλά. Μεγάλωσαμε το μωρό μέχρι να σαραντίσει» υποστήριξε στο Mega η γιαγιά του παιδιού και μητέρα του δεύτερου συντρόφου της 37χρονης που έδειρε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος της στη Βέροια.

«Δεν της έφερα αντίρρηση σε τίποτα» συμπλήρωσε και άφησε να εννοηθεί ότι η γυναίκα δεν είχε καλές σχέσεις με τους γονείς της.

«Δεν είχαν έρθει καθόλου να τη δουν» ισχυρίστηκε ειδικότερα η γιαγιά του παιδιού, ενώ τις προηγούμενες ώρες είχε οξυνθεί το κλίμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες με εκείνη της 37χρονης να υποστηρίζει ότι δέχτηκε ύβρεις από τον πατέρα και ο τελευταίος να κάνει λόγο για «λιντσάρισμα» από την άλλη πλευρά.

«Το μωρό όταν γεννήθηκε το μεγαλώσαμε εδώ και την πρόσεχα γιατί ήταν λεχώνα. Μόλις άρχισε να στέκεται στα πόδια της άρχισε η συμπεριφορά της να αλλάζει. Είχε κάποια προβλήματα, δεν ξέρω κι εγώ» πρόσθεσε  η γιαγιά του βρέφους.

Εν τω μεταξύ, τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της στο Μακρυχώρι Ημαθίας.